Tofu "živánska" z rúry


Tofu "živánska"

Suroviny:
  • zemiaky
  • cibuľa
  • tofu
  • cesnak
  • paprika (tenkostenná, zelená)
  • paradajky
  • olej
  • soľ
  • čierne korenie
  • sušená červená paprika mletá
  • tekutý dym
  • alobal
Postup:

Tofu položíme medzi papierové obrusky, zaťažíme a necháme aspoň 15 minút stáť, aby sme z dostali von čo najvic tekutiny. Pripravíme si marinádu z oleja, roztlačeného cesnaku, soli, čierneho korenia, mletej papriky a tekutého dymu. Tofu nakrájame a potrieme marinádou.
Kým sa tofu marinuje, očistíme a nakrájame zemiaky, cibuľu, cesnak, papriku a paradajky.
Pripravíme si balíčky: alobal potrieme marinádou, naukladáme naň plátky zemiakov, posolíme a okoreníme. Pridáme plátky cibule, tofu, cesnaku, papriky a na vrch kolieska paradajok. Ak nám trochu marinády zostane kvapneme do každého balíčka. Baličky dobre uzavrieme a upečieme vo veľmi vyhriatej rúre. Na záver balíčky pootvoríme, rúru prepeneme na horný gril a krátko dopečieme.








0 komentárov:

Zverejnenie komentára

Používa službu Blogger.

© Fazuľky, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena