Cestoviny s cesnakom, šalotkou, patizónom a paradajkami




Cestoviny s cesnakom, šalotkou, patizónom a paradajkami
Suroviny:
  •  400 g cestovín
  •  3 strúčiky cesnaku
  •  2 - 3 banánové šalotky
  •  olivový olej
  •  400 g baby patizón
  •  4 paradajky
  •   petržlenová vňať
  •   mäta
  •   šalvia
  •  1 hrsť strúhaného rastlinného syra (dala som Veganline)
  •   soľ
  •   čierne korenie

Postup receptu:

Cestoviny uvaríme podľa návodu. Cesnak a šalotku očistíme a nakrájame na kocky. Na oleji opražíme šalotku a pridáme cesnak.
Baby patizóny krájame na polovice, alebo štvrtiny. Pridáme ich k cibuli a spolu opražme. Pridáme uvarené cestoviny. Spolu premiešame, prehrejeme a odstavíme. Nakrájame si paradajky a pripravíme bylinky. Pridáme ich k cestovinám. Na záver primiešame strúhaný syr a ochutíme soľou a čiernym korením.







 


0 komentárov:

Zverejnenie komentára

Používa službu Blogger.

© Fazuľky, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena