Tagliatelle s krémovou kešu omáčkou


Tagliatelle s krémovou kešu omáčkou

Suroviny:

  • 300 - 400 g tagliatelle
  •  70 g kešu orieškov
  •  370 ml vody
  •  citrón
  •  3 - 4 strúčiky cesnaku
  •  2 - 3 lyžice lahôdkového droždia
  •  2 lyžice olivového oleja
  •  soľ
  •  čierne korenie
  •  šampiňóny
  •  tymián
 
Postup: 

Kešu oriešky dáme do mixéra a rozmixujeme na veľmi jemno. Vodu privedieme k varu a postupne pridávame ku kešu. Stále mixujeme (môj mixér cca 5 minút). Ku kešu omáčke pridáme cesnak, lahôdkové droždie, olivový olej, citrónovú šťavu, soľ a čierne korenie. 
Kým sa cestoviny varia a omáčka mixuje očistíme a nakrájame si šampiňóny. Na malom množstve olivového oleja ich spolu s trochou tymiánu v panvici opekáme do mäkka.
Na záver prilejeme kešu omáčku, krátko povaríme (podľa hustoty), prípadne dochutíme.
Do panvice s omáčkou pridáme uvarené cestoviny a premiešame. Ihneď servírujeme.





0 komentárov:

Zverejnenie komentára

Používa službu Blogger.

© Fazuľky, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena