Medvedí pochod


Medvedí pochod

Suroviny:
  •  20 g lievik trúbkovitý sušený
  •  600 g zemiakov
  •   fliačky s medvedím cesnakom (pripravené z 300 g múky podľa tohto receptu)
  •  1 - 2 ks cibuľa
  •   olej
  •   soľ
  •   čierne korenie
  •  4 - 5 lyžíc pasty z medvedieho cesnaku (100g medvedí cesnak, 100 ml rastlinný olej, 5g soľ- rozmixovať, skladovať uzatvorene v chladničke.. ale vraj nie nejak dlho, lebo potom sa tam niečo údajne môže tvoriť niečo škodlivé. Keď zas na článok o tom naďabím , hodím sem link..)


Postup:

Huby namočíme aspoň na 20 minút. Potom vodu zlejeme a uvaríme ich v čistej jemne osolenej vode.

Medvedí pochod (fotorecept) - obrázok 1

Zemiaky očistíme, pokrájame na kocky a uvaríme.

Medvedí pochod (fotorecept) - obrázok 2

Uvaríme cestoviny.

Medvedí pochod (fotorecept) - obrázok 3

Uvarené fliačky, zemiaky a huby zmiešame.

Medvedí pochod (fotorecept) - obrázok 4

Cibuľu nakrájame nadrobno a na oleji speníme. Keď začne chytať farbu odstavíme.

Medvedí pochod (fotorecept) - obrázok 5

Pridáme pastu z medvedieho cesnaku.

Medvedí pochod (fotorecept) - obrázok 6

Ochutenú cibuľu pridáme k zemiakom, hubám a fliačkom. Dobre premiešame a dochutíme soľou a čiernym korením. Ihneď podávame.

Medvedí pochod (fotorecept) - obrázok 7

0 komentárov:

Zverejnenie komentára

Používa službu Blogger.

© Fazuľky, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena