Cestoviny s Agretti, cesnakom, citrónom a píniovými orieškami


Cestoviny s Agretti, cesnakom, citrónom a píniovými orieškami


Suroviny:
  • 200 g tagliatelle
  • 120 g agretti (po očistení)
  • 3 - 4 strúčiky cesnaku
  • citrón 
  • soľ
  • čierne korenie
  • píniové oriešky
  • olivový olej


Postup: 

Cestoviny varíme v osolenej vode. Kým sa varia očistíme si cesnak a nakrájame ho na plátky. Očistíme a agretti (odrežeme tvrdé časti). V panvici rozohrejeme olej a opražíme cesnak, pridáme agretti a krátko opražíme (môžeme aj dlhšie, ale radšej nech ostane trochu chrumkavý). Pridáme uvarené cestoviny. Prehrejeme, odstavíme. Dochutíme soľou a čierným korením a citrónovou šťavou. Pred podávaním posypeme nasucho praženými píniovými orieškami.




0 komentárov:

Zverejnenie komentára

Používa službu Blogger.

© Fazuľky, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena