Baklažán s cesnakom a paradajkami


Ja viem, že toto jedlo nevyzerá najlepšie. Ani nemusí. Ono totiž chutí najlepšie. Navyše je rýchle a jednoduché

Baklažán s cesnakom a paradajkami

Suroviny:
  • malé baklažány
  • cesnak
  • paradajky
  • bazalka
  • soľ 
  • čierne korenie
  • olej

Postup:

Baklažány čiastočne ošúpeme (viď foto) a prešpikujeme celými strúčikmi cesnaku. Na jeden malý baklažán dávam 3-4 strúčiky.
V hrnci rozohrejeme olej a baklažány na ňom sprudka opečieme z viacerých strán dohneda.
Do hrnca pridáme nakrájané paradajky. soľ, čierne korenie a niekoľko lístkov bazalky. Varíme kým sa paradajky nerozvaria. Baklažány vyberieme a omáčku prepasírujeme.
Podávame so zemiakmi a bazalkou.





0 komentárov:

Zverejnenie komentára

Používa službu Blogger.

© Fazuľky, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena