Cestoviny s jemnou omáčkou z hrášku a karfiolu


Cestoviny s jemnou omáčkou z hrášku a karfiolu
(pôvodný recept TU)


Suroviny:
  • 1 lyžica olivového oleja
  • 1/2 hrnčeka nadrobno nakrájanej cibule
  • 4 strúčiky nasekaného cesnaku
  • 1 hrnček  hrášku (mala som mrazený)
  • 300 g karfiolu (zvyšne ružičky pridajte surové k hotovému jedlu )
  • 1 hrnček zeleninového vývaru
  • 2 lyžice lahôdkového droždia
  • soľ
  • čierne korenie
  • 400g cestovín

 

Postup: 

V hlbšom hrnci rozohrejeme olej, pridáme nakrájanú cibuľu a popražme cca 5 minút. Pridáme cesnak a pražme ďalšiu minútu.
Pridáme hrášok, karfiol a vývar. Varíme cca 10 minút.
Omáčku rozmixujeme ponorným mixérom a dochutíme soľou, čiernym korením a lahôdkovým droždím.
Cestoviny uvaríme v osolenej vode. Pred koncom varenia som do hrnca pridala aj zvyšok balenia mrazeného hrášku. 
Cestoviny a hrášok precedíme a ihneď podávame s omáčkou












0 komentárov:

Zverejnenie komentára

Používa službu Blogger.

© Fazuľky, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena